Felhívás- GDF SUEZ Energia Holding Hungary ZRt.

A GDF SUEZ Energia Holding Hungary ZRt. ajánlatokat kér az alábbi ingatlan megvásárlására:
BAJA, BAJCSY-ZSILINSZKY ÚT 4. (Hrsz.: 5349).
Részletes információkat az alábbi e-mail címen lehet kérni:
Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.  

Nigériai delegáció a múzeumban

VÍZÜGY A Nemzeti Közszolgálati Egyetem Víztudományi Karán nigériai vízügyi szakemberek ismerkedtek a magyar vízgazdálkodási módszerekkel és technológiákkal.

Takarítás a Kádár-szigeten

TERMÉSZETVÉDELEM A Szemét Fogócska program keretében szeptember 16-án a Kádár-szigeten gyűjtöttek szemetet természetvédők. Összesen 123 zsákot töltöttek meg a Dunánál, a gyűjtési pontokról az ADUVIZIG vízi járművekkel Bajára szállította a hulladékot.

Háromszoros arany menyegző

EGYHÁZ A bajai Szent József Római Katolikus Plébánia Karitász Csoportja aranymenyegzős ünnepet ült. A szeretetszolgálatban tevékenykedő párok (B. Szabó, Füleki és Heil) együtt ünnepelték házasságkötésük 50. évfordulóját. A szentbeszédet Szántó Ambrus, a Kalocsa-Kecskeméti Főegyházmegye karitászigazgatója mondta, a szentmisét Fekete Szabolcs plébános, karitászvezető celebrálta.

Adventista imaház-szentelés

EGYHÁZ Istentisztelet keretében szentelték fel szombat délelőtt a Hetednapi Adventista Egyház Bajai Gyülekezetének Bezerédj Pál utca 5. szám alatti új imaházát szeptember 23-án.

Mitől sváb egy zsák?

ELŐADÁS A fenti címmel előadást tart Bugarszky Norbert mohácsi malomgazda október 4-én, szerdán 17 órakor a sváb családok liszteszsákjain található minták érdekességeiről Baján, a Nemzetiségek házában (Szabadság utca 23.). Belépő: 500 Ft.

Nyárbúcsúztató zeneszóval

NÉMET NEMZETISÉG Ismét remek hangulatban telt a Bajai Német Önkormányzat és a Bácska Német Kultúregyesület által közösen szervezett nyárbúcsúztató estje a Sobri csárdában.

Őszi Igazolt Hiányzás

Az Újvárosi Általános Iskola 5. és 6. osztálya sikeresen pályázott Zánkára, az Őszi Igazolt Hiányzás táborba. Iskolánk 46 tanulója 4 kísérővel vett részt szeptember 11-13. között a táborozáson. Fekete Balázs beszámolója.

Első díjak, remek étkek

BAJA/BUDAPEST Kiválóan szerepeltek a bajai csapat a 78. Országos Mezőgazdasági és Élelmiszeripari Kiállítás és Vásáron.

Volt mit ünnepelni

NEMESNÁDUDVAR Három napon át (szeptember 22-24.) ünnepelték az újbort. A Szent Mihály napi rendezvény hagyománnyá vált a településen, az idei volt a 30. alkalom.

Sötétben futottak a sportnapon

Több mint kétszázan futottak a Bajai Polgárőrség által szervezett családi sportnapon: szeptember 23-án, szombaton a sport is főszerepet kapott a Sugovica partján.

„Kiöntött a szép sükösdi kanális...”

A népdalok ismeretlen szerzői és a tiszta népművészet iránti szeretet és tisztelet jegyében tartotta meg fennállásának 45. évfordulóját ünneplő koncertjét a Sükösdi Népdalkör szeptember 22-én, pénteken a Bácskai Kultúrpalotában. A csoport ötévente minősítő hangversenyt szervez, ahol szakmai zsűri előtt mutatják be tudásukat: ennek helyszíne hagyományosan Sükösd, előtte néhány nappal azonban, mintegy főpróbaként a bajai közönség és az ide származott sükösdiek előtt is fellépnek.

Polgármesteri Hivatal

Cím: Baja, Szentháromság tér 1.
Tel.: +36 79 /527-100
E-mail:
polghiv@bajavaros.hu
További információk…

Baja Marketing Kft.

Cím: Baja, Szentháromság tér 3.
Tel.: + 36 79/322-591
E-mail: titkarsag@bajamarketingkft.hu
További információk…

Tourinform Iroda

Cím: Baja, Szentháromság tér 11.
Tel/fax: (+36) 79/420-792
E-mail:
baja@tourinform.hu
További információk…

Csodálatos Baja 2017.

XXII. Bajai Halfőző Fesztivál
Best Of Musical
Mágnás Miksa
Operagála
További információk…

Hírlevél feliratkozás

Név:* E-mail:*