Szombat esti jazzcsemege

KULTÚRPALOTA Igazi csemegével kedveskedett a jazzrajongóknak a Bajai Fiatalok Színháza (BaFiSz), bár ezúttal nem saját előadásban, sokkal inkább szervezésben: február 4-én, szombaton meghívásukra Baján koncertezett a Berki TamásSárik Péter duó.
2017. febr. 06. 0 comment
Amint azt Ottmár Attila művészeti vezető elmondta: a BaFiSz tevékenységéhez hozzátartozik, hogy folyamatosan keresik a lehetőséget arra, hogy neves művészeket és színvonalas produkciókat hívjanak meg Bajára, így találtak rá a Berki – Sárik kettősre is, akik örömmel tettek eleget a felkérésnek.
Szombat este megtelt a Bácskai Kultúrpalota díszterme, a két művész pedig meg is felelt az előzetes várakozásoknak: úgy tűnt, két nagy formátumú előadó egészíti ki, erősíti egymást a színpadon. Sárik Péter virtuóza hangszerének, míg Berki Tamás a hangjával tudja ugyanazt a hatást elérni, persze esetében ehhez hozzájárulnak mókás fejfedői, illetve humoros megnyilvánulásai is. A klasszikus slágerek mellett saját dalok is elhangzottak korábbi hanghordozóiról, de a Minden délibáb című közös cédéről is (amelynek borítóját is maga tervezte). Különösen nagy sikert aratott a Bika-jam című, önéletrajzi ihletésű nóta, amelyből kiderül, milyen is a „tipikus Berki-sors”. Az is kiderült persze, milyen a tipikus Sárik-Berki-koncert: pörgős, laza, elringató és elgondolkodtató, tökéletes szombat esti szórakozás.
S.B. 

Polgármesteri Hivatal

Cím: Baja, Szentháromság tér 1.
Tel.: +36 79 /527-100
E-mail:
polghiv@bajavaros.hu
További információk…

Baja Marketing Kft.

Cím: Baja, Szentháromság tér 3.
Tel.: + 36 79/322-591
E-mail: titkarsag@bajamarketingkft.hu
További információk…

Tourinform Iroda

Cím: Baja, Szentháromság tér 11.
Tel/fax: (+36) 79/420-792
E-mail:
baja@tourinform.hu
További információk…

Csodálatos Baja 2016.

Jánoska-eresztés
Szezonnyitó Strandfesztivál
Motorcsónak Eb-Vb
21. Bajai Halfőző Fesztivál
További információk…

Hírlevél feliratkozás

Név:* E-mail:*