Virtuális fizetés

ADÓZÁS Otthonról is kiegyenlíthető lesz az adósság. Idén ugyanis a NAV fokozatosan bevezeti a VPOS szolgáltatást, azaz interneten keresztül, bankkártyával is kiegyenlíthetik az adótartozást az adóazonosító jellel és adószámmal rendelkező magánszemélyek, valamint az egyéni vállalkozók a leggyakrabban fizetendő adónemeknél.
2017. febr. 09. 0 comment
Újdonságok az adóhivatalnál Újdonságok az adóhivatalnál
A különböző adók egyetlen tranzakcióval fizethetők, így az átutalás csak egyszeri költséggel jár, mondta el Vadas Gábor ügyfélkapcsolati osztályvezető (NAV, Baja). Hozzátette: a virtuális fizetési mód bevezetése kapcsolódik a megreformált személyi jövedelemadó bevallás rendszeréhez. „Ez számítástechnikai fejlesztéseket is maga után von a Nemzeti Adó- és Vámhivatalnál. Része az úgynevezett virtuális fizetési lehetőség, ami azt jelenti, hogy házi-bankon, bankkártyával vagy bankkártya segítségével, néhány kattintással teljesítheti az állampolgár adófizetési kötelezettségét.”
Január végén az online felületen már összeállíthatók voltak az átutalási csomagok, és elindultak a bankkártyás fizetési tranzakciók is. Március 15-től pedig a NAV webes felületén a jóváhagyott szja-bevallási tervezet, illetve az elektronikusan beküldött szja-bevallásból eredő fizetési kötelezettségek bankkártyás kiegyenlítése is elérhető lesz. Bajai TV 

Polgármesteri Hivatal

Cím: Baja, Szentháromság tér 1.
Tel.: +36 79 /527-100
E-mail:
polghiv@bajavaros.hu
További információk…

Baja Marketing Kft.

Cím: Baja, Szentháromság tér 3.
Tel.: + 36 79/322-591
E-mail: titkarsag@bajamarketingkft.hu
További információk…

Tourinform Iroda

Cím: Baja, Szentháromság tér 11.
Tel/fax: (+36) 79/420-792
E-mail:
baja@tourinform.hu
További információk…

Csodálatos Baja 2016.

Jánoska-eresztés
Szezonnyitó Strandfesztivál
Motorcsónak Eb-Vb
21. Bajai Halfőző Fesztivál
További információk…

Hírlevél feliratkozás

Név:* E-mail:*