Mosolygós kosarasok

UTÁNPŐÓTLÁS Kisiskolások számára rendez kosárlabda kupát Radnóti Miklós, a Bereczki testnevelője. Négy állomás lesz a tanév során, az első tornát február 7-én, kedden rendezték a Türr-csarnokban.
2017. febr. 10. 0 comment
Közel 100 diák lépett pályára Közel 100 diák lépett pályára
A házigazda Szent László ÁMK mellett további hat intézmény nevezett csapatot, így közel 100 diák lépett pályára. A főszervező szeretne rendszeres játéklehetőséget biztosítani ennek a korosztálynak, ezért indult el a bajnokság. „Az első kisiskolás kosárlabda kupa szervezésében sokat segített a két egyesület, a Bácska (fiú) és a Bajai NKK (lányok).”
A csapatokban vegyesen játszottak fiúk és lányok a kenguru korosztályban (3-4. osztályosok). Az első nap tapasztalatait látva érdemes volt belevágni a szervezésbe, véli Radnóti Miklós. „Ilyen boldog arcokat még nem láttam. A reggeli megnyitón itt volt közel 100 kis kosaras. Az első meccseken is olyan visítás, ujjongás volt, ami minden belefektetett energiát és időt megért.”
Az első torna végén nem hirdettek végeredményt, ezt majd csak a sorozat zárását követően teszik meg. Legközelebb március 7-én találkoznak a bajnokságban a diákok. Bajai TV 

Polgármesteri Hivatal

Cím: Baja, Szentháromság tér 1.
Tel.: +36 79 /527-100
E-mail:
polghiv@bajavaros.hu
További információk…

Baja Marketing Kft.

Cím: Baja, Szentháromság tér 3.
Tel.: + 36 79/322-591
E-mail: titkarsag@bajamarketingkft.hu
További információk…

Tourinform Iroda

Cím: Baja, Szentháromság tér 11.
Tel/fax: (+36) 79/420-792
E-mail:
baja@tourinform.hu
További információk…

Csodálatos Baja 2016.

Jánoska-eresztés
Szezonnyitó Strandfesztivál
Motorcsónak Eb-Vb
21. Bajai Halfőző Fesztivál
További információk…

Hírlevél feliratkozás

Név:* E-mail:*