Dalban, együtt, kiteljesedve

Idén is csatlakozik Baja a Házasság Hete országos rendezvénysorozathoz: hagyományosan február 14-én, Bálint-napon kezdődik a program, amelynek keretében a szervezők a házasság intézményét igyekeznek népszerűsíteni.
2017. febr. 14. 0 comment
Baján a Házas Hétvége Közösség tagjai szerveztek villámcsődületet kedd délután a Szentháromság tér és az Eötvös utca sarkán: mintegy húsz házaspár és további támogatók és szimpatizánsok (akiknek a házastársa egyéb elfoglaltság miatt épp nem tudott részt venni a produkcióban) Sillye Jenő Ha lehetne... című dalát énekelték el gitárkísérettel, majd az urak egy-egy szál rózsával kedveskedtek feleségüknek. Kovács Attiláné szervező elmondta, azért választották éppen ezt a dalt, mert olyan üzenetet fogalmaz meg, amelyet mindannyian vallanak: egy életre választanak párt, akivel közösen törekednek a boldogságra. Ezzel igazodnak a Házasság Hete rendezvénysorozat idei jelmondatához: Veled kiteljesedve!
A program este 6 órakor a Szent László ÁMK könyvtárában vidám, kalandos játékkal folytatódott, amelynek keretében a házaspárok különféle vetélkedőkön mérhették össze tudásukat, értékes nyereményekért. A belvárosi templomban február 18-án, szombaton du. 6 órától tartják a házaspárok miséjét, amelynek végén megáldjáka házas-és jegyespárokat, majd ismét előadják Sillye Jenő dalát, ezúttal gyertyafényes kísérettel.
Sándor Boglárka 

Polgármesteri Hivatal

Cím: Baja, Szentháromság tér 1.
Tel.: +36 79 /527-100
E-mail:
polghiv@bajavaros.hu
További információk…

Baja Marketing Kft.

Cím: Baja, Szentháromság tér 3.
Tel.: + 36 79/322-591
E-mail: titkarsag@bajamarketingkft.hu
További információk…

Tourinform Iroda

Cím: Baja, Szentháromság tér 11.
Tel/fax: (+36) 79/420-792
E-mail:
baja@tourinform.hu
További információk…

Csodálatos Baja 2017.

XXII. Bajai Halfőző Fesztivál
Best Of Musical
Mágnás Miksa
Operagála
További információk…

Hírlevél feliratkozás

Név:* E-mail:*