Jól úsztak a fiatalok

Zomborban versenyzett a hétvégén a Spartacus utánpótlása. A bajaiak a Téli Varázs elnevezésű rendezvényen ugrottak medencébe, összesen hatan. A szereplés valamennyiük számára jól sikerült.
2017. febr. 16. 0 comment
Az influenzás megbetegedések miatt Pass Ferenc, a Bajai Spartacus SC vezetőedzője a tervezettnél kisebb csapatot tudott nevezni a zombori Téli Varázsra, az öt lány és az egy fiú teljesítményével azonban elégedett volt. – Nagyon jól szerepeltek a gyerekek, szinte mindenki érmet nyert. Név szerint igazából csak Kaiser Dominikot tudnám kiemelni, aki két aranyérmet nyert, illetve két versenycsúcsot úszott itt a versenyen, ő a korosztályának járó összetett kupát is elnyerte. De mindannyian jó időket úsztak, érmeket nyertek, úgyhogy boldogan, örömmel jöttek haza.
A Spartacus versenyzői hamarosan visszatérhetnek Zomborba, hiszen a jövő héten már a Polet Kupát rendezik meg a vajdasági településen. Ugyanezen a hétvégén egy másik viadalon is bizonyíthatnak a bajaiak, hiszen az idősebb korosztály Hódmezővásárhelyen tempózik majd.
Bajai TV

Polgármesteri Hivatal

Cím: Baja, Szentháromság tér 1.
Tel.: +36 79 /527-100
E-mail:
polghiv@bajavaros.hu
További információk…

Baja Marketing Kft.

Cím: Baja, Szentháromság tér 3.
Tel.: + 36 79/322-591
E-mail: titkarsag@bajamarketingkft.hu
További információk…

Tourinform Iroda

Cím: Baja, Szentháromság tér 11.
Tel/fax: (+36) 79/420-792
E-mail:
baja@tourinform.hu
További információk…

Csodálatos Baja 2017.

XXII. Bajai Halfőző Fesztivál
Best Of Musical
Mágnás Miksa
Operagála
További információk…

Hírlevél feliratkozás

Név:* E-mail:*