Téltemetés az időseknél

Hagyományos farsangi mulatságát tartotta az Együtt Kéz a Kézben Polgári Társulás február 17-én, péntek délelőtt a Citoanica étteremben. A rendezvényre Fercsák Róbert polgármester és Csubákné Besesek Andrea alpolgármester is ellátogatott.
2017. febr. 17. 0 comment
Az idősek is nagy izgalommal készültek, mint kiderült: az Ifjúság és Apród utcai otthonokból csak az épp gyengélkedők nem jöttek el, mindenki más lelkesen szépítkezett az alkalomra. Ezúttal a Kinizsi utcai ovisok készültek horvát nyelvű műsorral, amely után a nézők is bekapcsolódtak a közös táncba.
– Az idősek évében különösen fontosnak tarjuk, hogy jelen legyünk a hasonló rendezvényeken. Nagy örömmel jöttem az Együtt Kéz a Kézben Polgári Társulás rendezvényére, nem az első alkalommal, hiszen karácsony előtt már jártam náluk. Akkor is és most is azt tapasztaltam, hogy ez a közösség szeret együtt lenni, szórakozni, a gondozóik pedig kifogástalan ellátásban részesítik őket. Külön öröm, hogy ilyen alkalommal a legifjabb generáció is képviselteti magát az ovisok személyében. Az általános jó hangulat senkit nem hagyott érintetlenül – fogalmazott Fercsák Róbert polgármester, aki maga is beállt a körtáncba. A közös ebéd után élőzenés mulatság következett, amelynek egyik fénypontjaként az otthonok dolgozói is jelmezt öltöttek.
Sándor Boglárka 

http://www.baja.hu/index.php/aktualis-hirek/item/5330-teltemetes-az-idoseknel

Közzétette: Baja város honlapja – 2017. február 17.

Polgármesteri Hivatal

Cím: Baja, Szentháromság tér 1.
Tel.: +36 79 /527-100
E-mail:
polghiv@bajavaros.hu
További információk…

Baja Marketing Kft.

Cím: Baja, Szentháromság tér 3.
Tel.: + 36 79/322-591
E-mail: titkarsag@bajamarketingkft.hu
További információk…

Tourinform Iroda

Cím: Baja, Szentháromság tér 11.
Tel/fax: (+36) 79/420-792
E-mail:
baja@tourinform.hu
További információk…

Csodálatos Baja 2017.

XXII. Bajai Halfőző Fesztivál
Best Of Musical
Mágnás Miksa
Operagála
További információk…

Hírlevél feliratkozás

Név:* E-mail:*