Fiatalság, fejlődés, dinamizmus

MERCURIUS Új bemutatótermet nyitott a Szabadság utcában a Mercurius Center: a Baján mintegy 20 éve sikeresen működő, nyílászárók forgalmazásával és beszerelésével foglalkozó kft. ünnepélyes avatóra várta a vendégeket június 16-án, pénteken.
2017. jún. 18. 0 comment
Fercsák Róbert polgármester köszöntőjében elmondta: örömteli esemény, ha egy helyi vállalkozás fejlődik, és munkahelyeket tud teremteni. – Fontos, hogy ne csak multinacionális cégek telepedjenek le Baján, hanem a kis és közepes vállalkozásokon belül minél több jól prosperáló, fejlődőképes egységet tartsunk nyilván, ezt teremt erős gazdasági helyzetet. Külön öröm, hogy a Mercurius Center képzett, kiváló szakemberekkel dolgozik, akik között sok a fiatal. Minőségi munkát végeznek, követendő példát nyújtanak, belföldön és külföldön egyaránt elismertek – értékelte a városvezető.
Homonnai László, a kft. igazgatója elmondta: továbbra is igyekeznek megfelelni az elvárásoknak és a bizalomnak. Az új, tágasabb, korszerűbb bemutatótermet a cégben dolgozó fiatal munkatársak szorgalmazták, olyan egyedülálló technológiával és felszereléssel, amely európai szinten is különlegesnek számít.
S. B.

http://baja.hu/index.php/aktualis-hirek/item/6009-ablakok-a-vilagra

Közzétette: Baja város honlapja – 2017. június 18.

Polgármesteri Hivatal

Cím: Baja, Szentháromság tér 1.
Tel.: +36 79 /527-100
E-mail:
polghiv@bajavaros.hu
További információk…

Baja Marketing Kft.

Cím: Baja, Szentháromság tér 3.
Tel.: + 36 79/322-591
E-mail: titkarsag@bajamarketingkft.hu
További információk…

Tourinform Iroda

Cím: Baja, Szentháromság tér 11.
Tel/fax: (+36) 79/420-792
E-mail:
baja@tourinform.hu
További információk…

Csodálatos Baja 2017.

XXII. Bajai Halfőző Fesztivál
Best Of Musical
Mágnás Miksa
Operagála
További információk…

Hírlevél feliratkozás

Név:* E-mail:*