A Balaton és a Riviéra

NYARALÁS Külföld tekintetében a görög- és spanyolországi Riviéra a legnépszerűbb a magyar nyaralók körében. Az országhatárokon belül pedig még mindig hódít a balatoni nyár. Sokan már februárban lefoglalták üdülésüket, így akár 50 ezer forintot spórolhattak.
2017. jún. 19. 0 comment
Ha nyaralás, akkor vízpart (illusztráció) Ha nyaralás, akkor vízpart (illusztráció)
Ha nyaralás, akkor vízpart, mondta Ódor Istvánné, a bajai Sugó Tourist utazási iroda vezetője, amikor a magyarok nyaralási szokásairól kérdeztük. Tapasztalatai alapján a magyarok nagy része nyáron egyszer nyaral befizetett utazás keretében. Legszívesebben repülővel vagy busszal éri el úti célját, és leginkább apartmanban vagy szállodában tölt egy hetet. Évről évre többen vannak, akik már az előfoglalási időszakban lecsapnak az akciókra. „A nyaralásokat decemberben kezdik befizetni. Főleg, akik konkrétan tudják, mit szeretnének. Vannak olyan utasok is, akik a nagy kedvezményeket keresik szezon előtt.” Előfoglalással az utazás 20-30 százalékát is meg lehet takarítani, tette hozzá a szakember.
A cél kiválasztásának fő szempontja legtöbb esetben továbbra is az ár, évek óta a görögországi nyaralások a legkedvezőbbek. Ám idén rengetegen döntöttek Spanyolország mellett is, belföldön pedig továbbra is a Balaton a legnépszerűbb. Bajai TV 

Polgármesteri Hivatal

Cím: Baja, Szentháromság tér 1.
Tel.: +36 79 /527-100
E-mail:
polghiv@bajavaros.hu
További információk…

Baja Marketing Kft.

Cím: Baja, Szentháromság tér 3.
Tel.: + 36 79/322-591
E-mail: titkarsag@bajamarketingkft.hu
További információk…

Tourinform Iroda

Cím: Baja, Szentháromság tér 11.
Tel/fax: (+36) 79/420-792
E-mail:
baja@tourinform.hu
További információk…

Csodálatos Baja 2017.

XXII. Bajai Halfőző Fesztivál
Best Of Musical
Mágnás Miksa
Operagála
További információk…

Hírlevél feliratkozás

Név:* E-mail:*