Táncolj a dzsungel könyvében!

TÁNCOS castingot hirdet magabiztos kiállású, jó mozgású, 14-25 év közötti fiatalok számára a Bajai Fiatalok Színháza (BaFiSz).
2017. aug. 23. 0 comment
Amint arról Ottmár Attila művészeti vezető tájékoztatott: a társulat 2018 májusára zenés szuperprodukció, A dzsungel könyve színpadra állítását tervezi, amelyhez rengeteg táncos szereplőre lesz szükség. A BaFiSz tánckara mellett ezért sokan mások is lehetőséget kapnak, hogy részt vegyenek a nagyszabású zenés darab megvalósításában. – Számos táncos műfajban és izgalmas mozgásos feladatokban mutathatják meg tudásukat mindazok, akik bekerülnek a darabba. Biztosak lehetünk abban, hogy Láng Barbara koreográfus munkája nyomán igazi látványos produkció bontakozik ki, amint azt megszokhattuk tőle a Képzelt riport egy amerikai popfesztiválról, a Légy jó mindhalálig, a Valahol Európában, A vörös malom, az Isten pénze vagy a József és a színes szélesvásznú álomkabát esetében is. Legutóbb egyébként 2008-ban, a Légy jó mindhalálig előadására készülve tartottunk castingot. Reméljük, ezúttal is nagy lesz az érdeklődés. Bárki jöhet, aki kedvet és tehetséget érez magában ahhoz, hogy kipróbálja a színpadi táncot. Előzetes tapasztalat előny, de nem elvárás – mondta Ottmár Attila. Hozzátette: a társulatot ezúttal vendégművész is erősíti majd. – Nagy örömünkre elfogadta a meghívásunkat Kósa Zsolt, a Győri Nemzeti Színház és a Komáromi Magyar Lovas Színház művésze, akit a bajai közönség augusztus elején a víziszínpadon láthatott-hallhatott: Sír Kán szerepét fogja játszani, énekelni a rá jellemző intenzitással és szenvedéllyel.
A castingot szeptember 9-én, szombaton 15 órakor tartják a Bajai III. Béla Gimnázium „C” épületében, jelentkezni szeptember 7-ig lehet az Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címen.
S.B.

Polgármesteri Hivatal

Cím: Baja, Szentháromság tér 1.
Tel.: +36 79 /527-100
E-mail:
polghiv@bajavaros.hu
További információk…

Baja Marketing Kft.

Cím: Baja, Szentháromság tér 3.
Tel.: + 36 79/322-591
E-mail: titkarsag@bajamarketingkft.hu
További információk…

Tourinform Iroda

Cím: Baja, Szentháromság tér 11.
Tel/fax: (+36) 79/420-792
E-mail:
baja@tourinform.hu
További információk…

Csodálatos Baja 2017.

XXII. Bajai Halfőző Fesztivál
Best Of Musical
Mágnás Miksa
Operagála
További információk…

Hírlevél feliratkozás

Név:* E-mail:*