Biztonság és kényelem

KÖZLEKEDÉS Új furgonnal utazhat a bajai delegáció. A Renault kisbusz minden extrával rendelkezik, így a hosszú utazást is kényelmessé teszi. Fercsák Róbert polgármester elmondta, régi igény volt egy hasonló járműre, ebben tizenkilencen utazhatnak. „Évente számos meghívást kapunk, gyakran pedig a saját rendezvényeinken kell a vendégeinket szállítani.”
2017. szept. 14. 0 comment
Átvette a városvezetés és a Baja marketing Kft. az új járművet Átvette a városvezetés és a Baja marketing Kft. az új járművet
A kék-sárga szín, valamint az ülésekbe hímzett címer is jelzi: az elegáns jármű Baja városához tartozik. A város vezetősége az átadást követően rövid városnézésen tesztelte az új járművet.
Bócsa Barnabás, a Baja Marketing Kft. igazgatója elmondta, régi álmuk vált valóra azzal, hogy immár a város is rendelkezik egy személyre szabott, különleges kialakítású autóbusszal. „A fő szempont a biztonság, utána jön a kényelem. Utóbbi a hosszabb utazásoknál, testvérvárosi látogatásoknál (például Marosvásárhely, Waiblingen) fontos.”
A közel 4,5 tonnás járművet egy korábbi furgon elemeiből alakították át a város saját igényei és elképzelései alapján. A kivitelező igyekezett minden extrával ellátni a buszt, mondta Perlaky János cégvezető (BÁCS-GABEX Kft.).
A mutatós kisbuszt hamarosan hosszabb úton is kipróbálják. Polgármesteri Hivatal

Cím: Baja, Szentháromság tér 1.
Tel.: +36 79 /527-100
E-mail:
polghiv@bajavaros.hu
További információk…

Baja Marketing Kft.

Cím: Baja, Szentháromság tér 3.
Tel.: + 36 79/322-591
E-mail: titkarsag@bajamarketingkft.hu
További információk…

Tourinform Iroda

Cím: Baja, Szentháromság tér 11.
Tel/fax: (+36) 79/420-792
E-mail:
baja@tourinform.hu
További információk…

Csodálatos Baja 2017.

XXII. Bajai Halfőző Fesztivál
Best Of Musical
Mágnás Miksa
Operagála
További információk…

Hírlevél feliratkozás

Név:* E-mail:*