Rózsaszín séta az életért

Ismét közös sétára hívták a felelősen gondolkodó hölgyeket: a Séta az életért – Együtt a mellrák ellen elnevezésű programot 25 éve szervezik meg az országban, és városunk is több éve csatlakozik a mozgalomhoz. A mellrák elleni küzdelmet szimbolizáló rózsaszín szalagot kaptak mindazok, akik október 10-én, kedden kilátogattak a Déri-kertbe.
2017. okt. 11. 0 comment
Dr. Zöld Lászlóné önkormányzati képviselő, egyházi, karitatív és civil ügyekért felelős tanácsnok felhívta a figyelmet arra: a séta a legegyszerűbb, legkönnyebben elérhető mozgásforma, amelyhez mindössze elhatározás szükséges. – Menni, elindulni, útra kelni, megmozdulni: csak ennyi kell, és már tettünk valamit magunkért. Épp ilyen egyszerű az elindulás a szűrővizsgálatokra is: mennyivel egyszerűbb út ez a félelemhez, a bizonytalansághoz, a szűrővizsgálatokhoz képest! Fontos az elhatározás, hogy tegyünk valamit önmagunkért és a környezetünkben élőkért, családtagjainkért. Túl sok körülöttünk az elveszített élet: ne tartozzunk közéjük! Vegyünk részt a szűrővizsgálatokon! – biztatott mindenkit a tanácsnok, kiemelve, minél előbb fedezik fel a bajt, annál könnyebben gyógyítható. Hozzátette: a Bajai Szent Rókus Kórház Egészség Fejlesztési Irodájának szervezésében október 27-én, pénteken szakorvosi szűrésekre várnak mindenkit a kórházban.
A Sugó Daganatos Klub tagjai az életet jelképező facsemetét ültettek el a Déri-kertben, majd a Szent László ÁMK diákjai készültek versösszeállítással a szeretetről és a veszteségről. Végül az egybegyűltek közösen sétáltak el az erre az alkalomra rózsaszínbe öltöztetett Sugovica-hídig, ahonnan rózsaszín léggömböket eresztettek szélnek. 
Sándor Boglárka

http://baja.hu/index.php/aktualis-hirek/item/6604-rozsaszin-seta-az-eletert

Közzétette: Baja város honlapja – 2017. október 11.

Polgármesteri Hivatal

Cím: Baja, Szentháromság tér 1.
Tel.: +36 79 /527-100
E-mail:
polghiv@bajavaros.hu
További információk…

Baja Marketing Kft.

Cím: Baja, Szentháromság tér 3.
Tel.: + 36 79/322-591
E-mail: titkarsag@bajamarketingkft.hu
További információk…

Tourinform Iroda

Cím: Baja, Szentháromság tér 11.
Tel/fax: (+36) 79/420-792
E-mail:
baja@tourinform.hu
További információk…

Csodálatos Baja 2017.

XXII. Bajai Halfőző Fesztivál
Best Of Musical
Mágnás Miksa
Operagála
További információk…

Hírlevél feliratkozás

Név:* E-mail:*