Élményt kínálnak karácsonyra

PIRIPONTY Nehéz sorsú gyermekek karácsonyát szeretné megszépíteni jótékonysági akciójával a Piriponty Játszóház, ehhez kérik látogatóik és szimpatizánsaik közreműködését.
2017. okt. 12. 0 comment
Amint arról Hiezl Anita tulajdonos október 12-én, sajtótájékoztató keretében beszámolt: akciójuk lényege, hogy 25 százalékos kedvezményt adnak mindazoknak, akik egy-egy rászoruló gyermek számára váltanak belépőt a játszóházba. A mozgalom december 17-ig tart, ez idő alatt az adományozni kívánók többféle jegy közül választhatnak (pl. babajegy, óvodás korúaknak vagy nagyobb korosztálynak, esetleg családoknak szóló belépő), a megvásárolt kupont pedig egy erre a célra kihelyezett gyűjtődobozba dobják be. December 17-én a játszóház működtetői Csubákné Besesek Andrea alpolgármester, valamint a kistérségi családsegítő szolgálat képviselőjének jelenlétében nyitják fel a dobozt. Az utalványok kiosztását a családsegítő koordinálja majd – erősítette meg Lehoczky Andrea.
A gyűjtőurnába rögtön a megnyitás után bekerült az első utalvány: Csubákné Besesek Andrea alpolgármester tette meg az első felajánlást, majd a Piriponty játszóház is követte a jó példát. – Közeledik az adventi időszak, egyre több jótékonysági kezdeményezésről hallunk. Adni, ajándékozni jó, különösen olyan gyermekeknek, akik egyébként nehezen juthatnának ilyen élményekhez. A Piriponty és a segítőkész emberek jóvoltából sokan kapnak majd lehetőséget arra, hogy kipróbálják a játszóház különféle játékszereit – mondta az alpolgármester. Az adományozás lehetőségével bárki élhet, akár rendszeres Piriponty-látogató, akár csak segíteni szeretne másoknak.
Sándor Boglárka 

Polgármesteri Hivatal

Cím: Baja, Szentháromság tér 1.
Tel.: +36 79 /527-100
E-mail:
polghiv@bajavaros.hu
További információk…

Baja Marketing Kft.

Cím: Baja, Szentháromság tér 3.
Tel.: + 36 79/322-591
E-mail: titkarsag@bajamarketingkft.hu
További információk…

Tourinform Iroda

Cím: Baja, Szentháromság tér 11.
Tel/fax: (+36) 79/420-792
E-mail:
baja@tourinform.hu
További információk…

Csodálatos Baja 2017.

XXII. Bajai Halfőző Fesztivál
Best Of Musical
Mágnás Miksa
Operagála
További információk…

Hírlevél feliratkozás

Név:* E-mail:*