Kiscsávolyban járt a Rotary Mikulás

Új kezdeményezéssel állt elő idén a Rotary Club Baja: december 6-án kiscsávolyi iskolába ellátogatott a Rotary Mikulás, aki ajándékot vitt az intézmény teljes diákközösségének: 81 tanuló kapott csomagot. Az iskola tornatermét vidám zsivaj töltötte be, a diákok izgatottan várták a piros kabátos vendéget, aki természetes egyszerűséggel sétált be közéjük.
2017. dec. 07. 0 comment
Rövid beszélgetés és néhány bátor kisdiák dalolása után a csomagjához is hozzájuthatott mindenki (egy laktózérzékeny kisfiú számára külön ajándékot állítottak össze), majd a gyerekek boldogan szelfiztek a Mikulással. Sarlós István, a Rotary Club Baja regnáló elnöke elmondta: teljesen új kezdeményezés, hogy egy teljes iskola közösségét megajándékozzák.

– Sok támogatást kaptunk, többek között a MOGYI, az Univer és a Sugó Pékség, valamint névtelen adományozók is hozzátettek a csomaghoz, amely édességeket és gyümölcsöket tartalmaz. A gyerekek reakcióiból úgy látjuk, sikere volt a Rotary Mikulásnak, amely ráadásul még egy ajándék táncórát is hozott nekik – ismertette az elnök. A Dolce Dance csoport előbb bemutatott néhány karibi táncot, majd közös táncolásra hívta a gyerekeket, így a mikulásozás nagy mulatsággal ért véget.
S. B.  


Polgármesteri Hivatal

Cím: Baja, Szentháromság tér 1.
Tel.: +36 79 /527-100
E-mail:
polghiv@bajavaros.hu
További információk…

Baja Marketing Kft.

Cím: Baja, Szentháromság tér 3.
Tel.: + 36 79/322-591
E-mail: titkarsag@bajamarketingkft.hu
További információk…

Tourinform Iroda

Cím: Baja, Szentháromság tér 11.
Tel/fax: (+36) 79/420-792
E-mail:
baja@tourinform.hu
További információk…

Csodálatos Baja 2017.

XXII. Bajai Halfőző Fesztivál
Best Of Musical
Mágnás Miksa
Operagála
További információk…

Hírlevél feliratkozás

Név:* E-mail:*