Isten mosolya: a zene

Ismét együtt köszöntötte a közelgő karácsonyt a Szent László ÁMK Lukin László ÉZI és AMI közössége: december 21-én hagyományos ünnepi koncertre várták a pedagógusokat, gyermekeket és hozzátartozókat a Barátok templomába.
2017. dec. 22. 0 comment
Házigazdaként Pethő Attila intézményvezető üdvözölte a szép számban egybegyűlteket, majd az alsó tagozatosok kórusa (karnagy: Váradi Éva) énekelt karácsonyi dalokat. A betlehemes játékot hagyományosan a második osztályosok adták elő, Márity Andrea kisdiákjainak idén a kórusok és a hangszeresek is besegítettek. Schindler Mátyás plébános köszöntőjében a zene fontosságát, mindennapokat megszépítő, lelket megbékítő voltát emelte ki.

„A zene Isten mosolya!” - idézte. Ehhez kapcsolódóan az intézmény mellett működő művészeti iskola hangszeres diákjai – fúvósok és vonósok – adtak ízelítőt tudásukból, majd a felső tagozatosok kórusa (Géczyné Pethes Eleonóra vezényletével) énekelt. Fekete Szabolcs iskolalelkész arra hívta fel a közösség figyelmét: karácsonykor azt ünnepeljük, hogy az Isten emberként született meg a földre, és ezzel letette a voksát az ember mellett. - Azért jött, hogy fölemeljen minket, javítson sorsunkon, és eltöltsön reménnyel – összegezte a lelkész. Zárásként a Mennyből az angyal című közismert karácsonyi dal közös eléneklésével kívántak mindenkinek áldott ünnepet.
S. B. 


Polgármesteri Hivatal

Cím: Baja, Szentháromság tér 1.
Tel.: +36 79 /527-100
E-mail:
polghiv@bajavaros.hu
További információk…

Baja Marketing Kft.

Cím: Baja, Szentháromság tér 3.
Tel.: + 36 79/322-591
E-mail: titkarsag@bajamarketingkft.hu
További információk…

Tourinform Iroda

Cím: Baja, Szentháromság tér 11.
Tel/fax: (+36) 79/420-792
E-mail:
baja@tourinform.hu
További információk…

Csodálatos Baja 2017.

XXII. Bajai Halfőző Fesztivál
Best Of Musical
Mágnás Miksa
Operagála
További információk…

Hírlevél feliratkozás

Név:* E-mail:*