Paprikáskrumplit kínált az iskola

A hagyományoknak megfelelően a Szent László ÁMK ismét egy februári alkalmat (7-ét) vállalt, bekapcsolódva a városi melegétel-osztások sorozatába: gazdagon főzött paprikáskrumplival várták a nehéz sorsúakat a belvárosi Közösségi Házban.
2018. febr. 07. 0 comment
Hajdók Róbert intézményvezető elmondta: katolikus iskolaként fontosnak tartják, hogy a diákok ne csak elméletben halljanak a segítés fontosságáról. – Ilyenkor a diákok közül is többen eljönnek, és szembesülnek azzal, hogy milyen körülmények k között élnek emberek, és fontos, hogy tegyünk értük valamit. Nemcsak bizonyos időszakokban, mint például advent idején, amikor az emberek hajlamosabbak a jócselekedetekre. Ezért választjuk mi a februári időszakot. Az ebédet az iskolánk konyháján főzték meg, a diákok és egy-két önkéntes pedagógus osztja ki. Minden évben elkülönítünk egy összeget erre a célra – mondta az igazgató. Az ebédet ismét Fekete Szabolcs plébános áldotta meg. dr. Zöld Lászlóné tanácsnok pedig elmondta: a héten rendhagyó módon szombaton is lesz melegétel-osztás (11-13 óra a között a belvárosi Közösségi Házban), akkor a Rotary Club Baja várja majd gulyáslevessel a rászorulókat.
Jelen ételosztáson az ebéd elfogyasztása utána kétféle kalácsot (a garai pékség és a Bácska Sütőipari Kft. jóvoltából) vihettek haza a nehéz körülmények között élők, a maradékot pedig 13 óra után szétosztották az ételhordókba.
S. B.  

Polgármesteri Hivatal

Cím: Baja, Szentháromság tér 1.
Tel.: +36 79 /527-100
E-mail:
polghiv@bajavaros.hu
További információk…

Baja Marketing Kft.

Cím: Baja, Szentháromság tér 3.
Tel.: + 36 79/322-591
E-mail: titkarsag@bajamarketingkft.hu
További információk…

Tourinform Iroda

Cím: Baja, Szentháromság tér 11.
Tel/fax: (+36) 79/420-792
E-mail:
baja@tourinform.hu
További információk…

Csodálatos Baja 2017.

XXII. Bajai Halfőző Fesztivál
Best Of Musical
Mágnás Miksa
Operagála
További információk…

Hírlevél feliratkozás

Név:* E-mail:*