Embercsempészt fogtak

TATAHÁZA Szerb-magyar kettős állampolgárságú férfit fogtak el. A gyanú szerint három migránst juttatott illegálisan Magyarország területére, tudatta a megyei főkapitányság sajtószolgálata.
2018. febr. 08. 0 comment
Illusztráció Illusztráció
A Tataháza közigazgatási területén szolgálatban lévő rendőrök február 7-én, szerdán 2.40-kor megállítottak egy szerb rendszámú, Seat Cordobát. Az autóban három utas is tartózkodott, akik koszovói állampolgárnak vallották magukat.
A jelenleg rendelkezésre álló adatok alapján a szerb-magyar kettős állampolgárságú sofőr segített abban, hogy az illegális migránsok jogellenesen Magyarország területére lépjenek. A férfit a rendőrök előállították, embercsempészés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított büntetőeljárást a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság Migrációs Ügyek Osztálya.
A migránsok sem személyazonosságukat, sem magyarországi tartózkodásuk jogszerűségét hitelt érdemlően nem tudták igazolni. A rendőrök a hatályos magyar jogszabályoknak megfelelően a csoportot meghallgatásukat követően visszakísérik az ideiglenes biztonsági határzárhoz. 

Polgármesteri Hivatal

Cím: Baja, Szentháromság tér 1.
Tel.: +36 79 /527-100
E-mail:
polghiv@bajavaros.hu
További információk…

Baja Marketing Kft.

Cím: Baja, Szentháromság tér 3.
Tel.: + 36 79/322-591
E-mail: titkarsag@bajamarketingkft.hu
További információk…

Tourinform Iroda

Cím: Baja, Szentháromság tér 11.
Tel/fax: (+36) 79/420-792
E-mail:
baja@tourinform.hu
További információk…

Csodálatos Baja 2017.

XXII. Bajai Halfőző Fesztivál
Best Of Musical
Mágnás Miksa
Operagála
További információk…

Hírlevél feliratkozás

Név:* E-mail:*