Többet költünk biztosításra

CASCO Több mint 8 százalékkal nőtt a casco díja tavaly. A magyar autósok átlag 80 ezer forintért kötöttek biztosítást járműveikre. Kosztolányi Gyula biztosítási tanácsadó elmondta, néhány évvel ezelőtt saját maga tapasztalta meg egy baleset következtében, milyen fontos, hogy megfelelő biztosítás legyen a járművön. „Ha valaki teljes körű cascót köt, kicsit magasabb díjat kell fizetni. De vannak olyan biztosítások is, melyek egyes elemekből épülnek fel. Például vadkár, kátyúkár és poggyász kiegészítő, törés, lopás elleni biztosítás. Ezek elemenként is megköthetők, akkor szimpatikus díj jön ki.”
2018. febr. 08. 0 comment
Biztosításra szükség van Biztosításra szükség van
A legújabb személyautók egyre több extra kiegészítővel vannak felszerelve, az ezekre kötött biztosítások mértéke is folyamatosan nő, hangsúlyozta a tanácsadó. Hozzátette: részben ez az oka annak, hogy tavaly átlagosan 80 ezer forint értékben kötöttek cascót a magyar autósok. Ez az összeg közel 8 százalékkal több, mint az előző években.
Az egyik hazai biztosító cég adatai szerint egyre nagyobb a szóródás a különböző évjáratú autók biztosítását tekintve. A casco szerződések közel negyedét maximum 2 éves autókra kötötték tavaly. A díjak majd felét egyösszegű éves befizetéssel rendezték, a második legnépszerűbb díjfizetési mód pedig a negyedéves volt. Bajai TV

Polgármesteri Hivatal

Cím: Baja, Szentháromság tér 1.
Tel.: +36 79 /527-100
E-mail:
polghiv@bajavaros.hu
További információk…

Baja Marketing Kft.

Cím: Baja, Szentháromság tér 3.
Tel.: + 36 79/322-591
E-mail: titkarsag@bajamarketingkft.hu
További információk…

Tourinform Iroda

Cím: Baja, Szentháromság tér 11.
Tel/fax: (+36) 79/420-792
E-mail:
baja@tourinform.hu
További információk…

Csodálatos Baja 2017.

XXII. Bajai Halfőző Fesztivál
Best Of Musical
Mágnás Miksa
Operagála
További információk…

Hírlevél feliratkozás

Név:* E-mail:*