Diákolimpiai döntőn jártak

FUTSAL Az ország legjobb csapatai között játszott a III. Béla Gimnázium negyedik korcsoportos együttese. Már az országos döntőbe jutás is nagy fegyverténynek számított, hiszen a Diákolimpiára 820 csapat nevezett az országban.
2018. febr. 09. 0 comment
Az országos döntőbe jutott bélás csapat Az országos döntőbe jutott bélás csapat
A bélások a területi, majd a megyei döntőt megnyerve jutottak be a békéscsabai fináléba. Ott a későbbi győztes Puskás Akadémia és a tavalyi döntős Győr is a bajai csapat csoportjába került. Mindkét gárda megverte a Bélát, ám a Békéscsaba ellen nyertek. A második továbbjutó helyről csak rosszabb gólaránnyal maradtak le a bajaiak. A megszerzett tizedik hellyel is elégedett volt a felkészítő edző, Nagy Előd testnevelő. „Utólag visszatekintve elégedett vagyok a tizedik helyezéssel, hiszen sportiskolákkal teletűzdelt mezőnyben kellett helyt állnunk. A helyszínen volt bennem hiányérzet, hiszen egy hajszállal maradtunk le az első nyolc helyezés valamelyikéről. Saját kezünkben volt a sorsunk.”
A fiatalok rengeteg tapasztalatot gyűjtöttek a három nap során, és a mérkőzések közötti időben igazi csapattá kovácsolódtak. Bajai TV

Polgármesteri Hivatal

Cím: Baja, Szentháromság tér 1.
Tel.: +36 79 /527-100
E-mail:
polghiv@bajavaros.hu
További információk…

Baja Marketing Kft.

Cím: Baja, Szentháromság tér 3.
Tel.: + 36 79/322-591
E-mail: titkarsag@bajamarketingkft.hu
További információk…

Tourinform Iroda

Cím: Baja, Szentháromság tér 11.
Tel/fax: (+36) 79/420-792
E-mail:
baja@tourinform.hu
További információk…

Csodálatos Baja 2017.

XXII. Bajai Halfőző Fesztivál
Best Of Musical
Mágnás Miksa
Operagála
További információk…

Hírlevél feliratkozás

Név:* E-mail:*