Kedves Látogatónk!

Isten hozta szeretett településünk, a kincses Bácska fővárosának is nevezett Baja honlapján. Köszönjük, hogy megtisztel minket figyelmével és érdeklődésével, igyekszünk megszolgálni bizalmát. Tesszük mindezt barátsággal, vendégszeretettel, gyönyörű természeti és építészeti környezetben, szórakoztató programokkal, ínycsiklandó ételekkel.
2016. márc. 09. 0 comment
Minderről Ön is meggyőződhet, ha ellátogat hozzánk. Mit talál Baján? Különleges, mediterrán hangulatot és életérzést, természeti kincseket és értékeket, sportolási, kirándulási lehetőségeket, amelyeket főként a gemenci erdő, valamint a Duna és a Sugovica közelsége inspirál. Aki az aktív pihenést inkább kulturális programok formájában kedveli, az sem fog csalódni, hiszen nálunk ehhez is mindent megtalál. Az év egészén átvonuló Csodálatos Baja program- és fesztiválsorozatunk pedig valóban minden műfajt felölel, a lovas sporttól a képzőművészetig.

Baja, ez az izgalmas kisváros méltó arra, hogy felfedezze magának, és elvigye hírét a nagyvilágba. Szeretettel várjuk városunkba, kóstolja meg az immár hungarikummá lett kultikus ételünket, az igazi bajai halászlét, és válogasson kedvére mindabból, amit ez a környék kínál.

S ha sikerült felkelteni az érdeklődését, akkor szeretettel hívom egy virtuális sétára városunkban: új alkalmazásunknak köszönhetően megcsodálhatja Baja látványosságait, nevezetességeit, amelyekben nem szűkölködünk. Ugyancsak figyelmébe ajánlom a városról készült kisfilmet, amelyben Dolhai Attila, a Budapesti Operettszínház művésze méltatja a várost, amely immár öt éve minden nyáron vendégül látja a fővárosi teátrum társulatát, felejthetetlen szabadtéri produkciókat kínálva az ide látogatóknak.

Ha mindez elnyerte tetszését, akkor nincs más hátra: tervezze meg utazását hozzánk. Szeretettel várjuk városunkban egész évben!
Fercsák Róbert
polgármester

Appolj Bajára! – Fedezd fel a várost okostelefonod segítségével!


Polgármesteri Hivatal

Cím: Baja, Szentháromság tér 1.
Tel.: +36 79 /527-100
E-mail:
polghiv@bajavaros.hu
További információk…

Baja Marketing Kft.

Cím: Baja, Szentháromság tér 3.
Tel.: + 36 79/322-591
E-mail: titkarsag@bajamarketingkft.hu
További információk…

Tourinform Iroda

Cím: Baja, Szentháromság tér 11.
Tel/fax: (+36) 79/420-792
E-mail:
baja@tourinform.hu
További információk…

Csodálatos Baja 2017.

XXII. Bajai Halfőző Fesztivál
Best Of Musical
Mágnás Miksa
Operagála
További információk…

Hírlevél feliratkozás

Név:* E-mail:*